La Panera solidària
0
Productes
0
Preu
Cistella
Accés clients
la Panera solidària d’atendis
COMPRA ARA! COL·LABORADORS QUE INCLOU ON COMPRAR NOTÍCIES CONTACTE
ÀreesNotícies
Últimes Notícies

Roda de Premsa i Exposició Panera

Roda de Premsa i Exposició Panera

Roda de Premsa i Exposició Panera

Roda de Premsa i Exposició Panera
21/11/2017 - 29/12/2017

Des d'avui fins el proper 28 de desembre ja es pot anar a veure la magnífica panera d'Atendis que enguany arriba a la 6ª Edició.

Aquest 2017 amb més col·laboració per part de comerços i empreses, arribant a les 92 aportacions i fent possible que la iniciativa creixi en qualitat i quantitat.

Aquest matí, s'ha dut a terme la roda de premsa per a presentar la companya solidària amb l'assistència dels presidents de la Fundació Atendis i Sabadell Comerç Centre, el regidor d'Acció Social de l'Ajuntament de Sabadell i el creador de la firma Xeviot. S'ha posat especial ènfasis a la bona col·laboració entre el sector social, comercial i institucional, permetent que una iniciativa que neix del Tercer Sector sigui capaç d'unir també el sector dels serveis i el de les administracions públiques.

10.000 són les paperetes que volem vendre per arribar a aconseguir l'objectiu de captar 25.000€ i fer realitat els somnis de moltes de les persones usuàries de l'entitat.

Compartiu-ho amb familiars, amics i coneguts i fem encara més gran la panera D'ATENDIS!
<< Tornar


Fundació Privada Atendis · G64821309 · Av. Can Roqueta, 1E · 08202 Sabadell (Barcelona) · T 93 717 10 02 · F 93 746 70 04 . e-mail: atendis@atendis.cat · www.atendis.cat

MAPA WEB   ·   NOTA LEGAL   ·   FAQ'S

Web realitzada amb la col·laboració d' Anunzia
Organitza:
Atendisfem bategar el centre


Col·labora: