La Panera solidària
0
Productes
0
Preu
Cistella
Accés clients
la Panera solidària d’atendis
COMPRA ARA! COL·LABORADORS QUE INCLOU ON COMPRAR NOTÍCIES CONTACTE
ÀreesNotícies
Últimes Notícies

7ª Edició MÉS QUE UNA PANERA

7ª Edició MÉS QUE UNA PANERA

7ª Edició MÉS QUE UNA PANERA
Ja ha arribat una nova edició de la iniciativa solidària d´Atendis
23/11/2018 - 31/01/2019

La panera més gran del Vallès

La Fundació Privada Atendis, entitat social sense ànim de lucre que des fa 55 anys dóna servei a persones amb discapacitat intel·lectual a través de diversos serveis, organitza per 7è any consecutiu, la iniciativa MÉS QUE UNA PANERA - La panera solidària d’Atendis que persegueix l’obtenció de recursos en benefici de les persones usuàries dels nostres centres.

Posar en valor el suport rebut per part dels comerços de la ciutat i de la col·laboració incondicional de Sabadell Comerç Centre i de l’establiment comercial Xeviot.

Enguany, quasi 90 empreses i comerços col·laboradors fan possible una iniciativa que només fa que créixer en valor i en qualitat dels obsequis.

Es posen a la venta 10.000 participacions a un preu de 2,5€, on la Fundació Atendis pretén obtenir 25.000€ destinats a la realització d’activitats i compra d’equipament a favor de les 250 persones amb discapacitat intel·lectual a les que dóna atenció habitualment.

Una panera que inclou un creuer per a 2 persones, un IPAD Wifi 2018, un ordinador portàtil HP, una càmera fotogràfica POLAROID, un patinet elèctric, una Smart TV, una videoconsola MEGA DRIVE, una cafetera de càpsules Dolce Gusto, una bicicleta Bergamont 2.0, un xec regal de 150€ per comprar material construcció/decoració, un val-regal carro de la compra (200€), un xec-regal per la compra de material informàtic (150€), i moltes coses més...

Fins el 28 de desembre, data en la que es realitzarà el sorteig davant notari (Notaria Montserrat Prieto Santos), l’espectacular panera restarà exposada a l’aparador de Xeviot.

Es poden comprar números a diversos establiments de la ciutat i també a través de la Web Panera.

I perquè comencin a créixer els somriures de tots i totes, esperem rebre el màxim de suport i superar com a mínim, les 6.000 participacions venudes a l’edició anterior.
<< Tornar


Fundació Privada Atendis · G64821309 · Av. Can Roqueta, 1E · 08202 Sabadell (Barcelona) · T 93 717 10 02 · F 93 746 70 04 . e-mail: atendis@atendis.cat · www.atendis.cat

MAPA WEB   ·   NOTA LEGAL   ·   FAQ'S

Web realitzada amb la col·laboració d' Anunzia
Organitza:
Atendisfem bategar el centre


Col·labora: